2004. január 31.

Mindennek megvan a maga ideje

Az életben - akárcsak a CAMINO során - küzdelmes és nyugodt időszakok váltják egymást. Vannak derűs és borús napok. Vannak pillanatai a beszélgetésnek, a hallgatásnak és az egyedüllétnek.



Az életben – akárcsak a CAMINO során – küzdelmes és nyugodt időszakok váltják egymást. Időnként akkora a felfordulás, hogy alig kapunk levegőt. Máskor minden oly egyhangúnak tűnik, mint a pusztaság. Vannak derűs és borús napok. Vannak pillanatai a beszélgetésnek, a hallgatásnak és az egyedüllétnek. Néha szeretnénk elidőzni valahol, de nem lehet, az élet hajt tovább. Mily hasonló a CAMINO és az élet!

1 megjegyzés:

  1. The new addition helps the corporate in leveraging the Mimics Enlight 3D planning know-how for this procedure find a way to} enhance effectivity and mitigate the risk issue. However, the 3D printing service trade has carried out a mighty job in the course of the pandemic. 3D printing can also be|can be} being used to provide coaching and visualization aids for healthcare workers to deal with the limited pool of educated personnel. The COVID-19 pandemic Craft Scissors for Adults has pushed 3D printing service bureaus suppliers to rapidly shift gears, while managing the intense swings in demand and unsure provide chains. In the consumer items trade, software of 3D printing is mostly targeted on creating prototypes utilized in product design and development phases.

    VálaszTörlés