2004. január 31.

Csodáld, szeresd és védd a természetet

Jusson eszedbe, hogy a teremtés apró eleme vagy. Élj vele összhangban és harmóniában. Köszönd meg Isten számtalan ajándékát.



Emlékszel, milyen gyönyörű táj vett körül a CAMINO során? Mindig más és más, de mindig belső utunk élményének megfelelő. Hazatérve ne feledkezz meg erről. Úgy kell elfogadnunk a természetet, ahogyan kaptuk. Olyannak, amilyen. Meg kell csodálunk benne a parányit és a hatalmast.

Meg kell tanulnunk harmóniában élni a természettel, mely meghalad bennünket. Mégis örömmel élvezhetjük abban a biztos hitben, hogy Isten azért helyezte elénk, hogy szeressük és óvjuk. A mezőn sétálva jusson eszedbe, hogy a teremtés apró eleme vagy. Élj vele összhangban és harmóniában, mint a CAMINO során. Köszönd meg Isten számtalan ajándékát. Ha ennél többet is akarsz tenni, vigyél magaddal egy zacskót és gyűjtsd össze a szemetet, amit a séta során találsz. Ha megtelt, dobd a szemetesbe. Máris tettél valamit, ha apróságnak tűnik is. Szebbé tetted a környezetet.

1 megjegyzés:

  1. Play the Best Slots at the Best Sites in 2021 - Airjordan2Remo
    Best online slots are developed by the best how to get air jordan 18 retro men red software providers, offering them the chance to make air jordan 18 retro racer blue win money and how to order air jordan 18 retro racer blue win 스포츠 토토 축구 승무패 벳피스트 놀검소 real money, as best air jordan 18 retro yellow well as winning

    VálaszTörlés