2004. január 31.

Találd meg és szeresd Istent mindenben

A Teremtő mindenben jelen van, különösen az emberekben. Az élet nem más, mint Istennel való találkozás.
Jézus mondta: „Boldogok a tisztaszívűek, mert meglátják az Istent”. A Teremtő mindenben jelen van, különösen az emberekben. Az élet nem más, mint Istennel való találkozás. Ez a valóság lelki dimenziója. Aki nyitott szemmel jár, hogy lássa a dolgok és az emberek értékét, tudja, hogy nincs egyedül az Úton. Társa, aki erőt ad a következő lépés megtételéhez, ugyanaz, mint aki egykor Szent Jakabot meghívta, hogy emberek halásza legyen. A keresztény ember Istent keresi az életben, Őt akarja fellelni minden emberi tevékenységben. A szeretetet és a hitet a hétköznapokban éljük meg.

Ki kell állnunk amellett, hogy a szeretetnek az élet minden területén helye van – az utcán, a munkahelyen, a politikában, a párkapcsolatban, a barátságban. Nem választhatjuk el a hitet az élettől.
Ám Isten jelenlétét leginkább a szívedben tapasztalhatod meg. Ha magadba tekintesz, megérzed, hogy benned lakik, s hogy beszélhetsz vele.

1 megjegyzés:

  1. Dedicated cell apps are launched for iOS and Android smartphones and tablets as a extra convenient approach to entry the brand’s providers on the go — corresponding to at 007카지노 a bar or at a stadium. A cell sportsbook app is an app offered by online sports activities betting operators to allow for betting on-the-go. The operators usually make their apps available for iOS and Android, the 2 dominant cell working methods. So let’s see what exactly cell sportsbooks are, and what customers can expect while utilizing them.

    VálaszTörlés